FODBOLD

Tovholder:
Jesper Grønkjær
Tlf: 26 15 44 23

Anni Broksø
Tlf: 40 56 64 68

Velkommen til fodbolden i Bedsted IF

I Bedsted If tilbyder vi fodbold fra U5-U7 og når de skal spille U8 er det i HBV-sammenslutningen. HBV er Hurup IF, Vestervig-Agger samt Bedsted If der har slået sig sammen så vi kan samle flere spillere og derfor forhåbentlig flere hold, så der er noget for niveauer og ambitioner. Det betyder derfor også, at man må køre noget mere med sine børn.

 

Primært er træningen lagt sådan tilrette, at man træner i alle 3 klubber, nogle skifter en gang om ugen, andre træner en måned af gangen hvert sted, det afhænger af træneren. Der kan være enkelte undtagelser, hvis trænerne er under 18 år og dermed ikke selv kan køre til de forskellige klubber.

 

Betalingen forgå således, at de yngste spillere betaler kontingent her på siden ved at finde deres hold og trykke tilmeld.

Alle de der spiller i HBV, betaler også her på hjemmesiden, hvis man bor under postnummer 7755. Dette er ret vigtigt, da alle 3 klubber bidrager økonomisk til samarbejdet og derved har brug for, at der kommer kontingentpenge tilbage i regnskabet,.Så uanset, om man føler et større tilhørsforhold til en af de andre klubber, så er det postnummeret der bestemmer, hvor kontingentet betales til.

 

Vi glæder os til at se en masse unge og energiske fodboldspillere.


Herunder i den grå boks, kan du se de hold som du kan tilmelde dig,

I venstre side kan du se de hold, hvor der er lidt mere info til.